Menu 

Na šta vas prvo asociraju trapezi, trampoline i akrobacije? Nama prvo na pamet pada cirkus, ali danas su svi ti rekviziti koji se koriste u cirkusu dostupni širokim narodnim masama i pomoću njih možete isprobati nešto zabavniji način vežbanja i oblikovanja tela.

Vežbanje na način na koji se to radi u cirkusu je veoma popularan trend među fitnes zaluđenicima u polednje vreme. Pored nekih uobičajenih rekvizita kao što su trapez, hulahop, mala trampolina koristi se i svilena tkanina koja visi sa plafona pomoću koje žene izvode razne vratolomije i tako oblikuju svoje telo.

Mnogi fitnes stručnjaci kažu da je sjajna strana ovakvog načina vežbanja to što se u većini slučajeva koristi sopstvena težina tela da bi ojačali i oblikovali mišiće. Pomoću ovakvog načina vežbanja poboljšavate stabilnost, ravnotežu, držanje i na neki način samopouzdanje jer nakon što savladate neke od vratolomija sigurno ćete na neki način biti ponosi na sebe.

Pronađite u vašem gradu treninge ovakvog tipa, odvažite se i isprobajte nešto novo. Na trening obucite leganu garderobu koja vas ne sputava i najbolje bi bilo da tokom treninga budete bosi. Neka sve na vama bude pripijeno uz telo jer ćete tako najlakše moći isprobavati nove vratolomije.

Za početak krenite sa nekim lakšim pokretima i vežbama, ali ako vas trener ohrabruje i smatra da možete preći na neki više nivo, odvažite se i probajte. Izgleda da iz društvenih mreža ništa dobro ne može da se izrodi.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar