Menu 

Imate manjak prostora, nemate dovoljno mesta za odlaganje namirnica i suđa? Sve su to problemi sa kojima se veoma često susrećemo jer su kod nas kuhinje poprilično male, posebno u stanovima. Donosimo vam nekoliko saveta pomoću kojih ćete bez mnogo ulaganja rešiti probleme u kuhinji.

Prvi problem – manjak radnih površina. Ovaj problem ćete najlakše rešiti ako nabavite kuhinjsko ostrvo , a ukoliko nemate prostora onda kupite mala kuhinjska kolica na rasklapanje koja mogu poslužiti kao šank ili radna površina. Uglavnom ne zauzimaju mnogo mesta, a nisu ni previše skupa.

Drugi problem – kuhinja uvek izgleda neuredno, čak i kad nije. Pokušajte sa radnih površina skloniti sve uređaje, kuhinjske krpe ili okapnice za suđe. Radije ugradite otvorene police na koje ćete to sve poslagati. Na taj način kuhinja će izgledati puno urednije.

Treći problem – uvek je mračno. Jednostavno nabavite bolje osvetljenje, možete ugraditi i one lustere koji imaju po tri ili više sijalica i horizontalnog su oblika. Tako će vam kuhinja uvek biti dobro osvetljena.

kuhinja

Četvrti problem – kuhnjski elemnti izgledaju staro. Nije potrebno da menjate kuhinju, možete je samo osvežiti i odmah će poprimiti novi izgled. Ako imate vremena i novca prelakirajte vrata od elemenata, a ako ne, samo zamenite ručkice.

Peti problem – aparati su zastareli. Zamenite stari šporet i kupite onaj sa rernom na ventilator da možete peći dva jela u isto vreme. U standardnim rernama dva jela se ne mogu ravnomerno ispeći u isto vreme i zato je ovo najbolje ulaganje.

Šesti problem – kuhinja izgleda zastarelo. Da biste bar malo modernizovali kuhinju, preko starih pločica zalepite ukrasne tapete i promenite staru česmu – za početak.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar