Menu 

Čak i ako ste se udebljali svega jedan kilogram to se u većini slučajeva prvo primeti na licu. Umesto da se nervirate oko toga primenite ovih nekoliko trikova, koji će vam pomoći da vam lice izgleda mršavije.

 

Najbrži i najednostavniji trik koji će vam izdužiti lice jesu dugačke (viseće) naušnice. Sjajno je što ovakve naušnice pašu uz sve odevne kombinacije i ne morate ih čuvati za specijalne prilike.

Drugi način kako da vam lice izgleda mršavije jeste ultra popularan „ombre“ način bojenja kose (sve o tome OVDE). Tamniji koren, a svetliji krajevi kose učiniće vaše obraze manje zaokruženim, a bićete u trendu. Može li bolje?

Postoji još jedan trik sa kosom koji će vam lice učiniti mršavijim, ali njega baš ne podržavaju trendovi, a to je visoko natapirana kosa. Ipak, ako ne pratite slepo trendove i ljubitelj ste 80-tih bacite se na tapiranje.

Ako vam tapiranje nije opcija, a volite eksperimentisati sa bojama, stavite na kosu nekoliko tamnijih pramenova posebno oko lica. Ovo je jedna od efektnijih metoda.

Još nekoliko trikova, koji vam mogu pomoći u ovoj misiji jesu: srednje visoki konjski rep, ajlajner na kapcima ili rumenilo na obrazima u tri nijanse.

Ako se odlučite za ovu treću opciju posavetujte se sa nekim stručnim licem, koje će vas uputiti da ne biste izgledali kao klovn.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Koristite li vi vodicu za ispiranje usta? Slažete li se s nama kad kažemo da je većina njih veoma neugodnog ukusa? Već danas možete bez prevelike muke napraviti sami vodicu...