Menu 

Pomalo vam je dosadilo da na ulici gledate skoro pa iste majice sa istim natpisima samo na različitim osobama? Budite jedinstveni, pustite mašti na volju i napravite svoje kreativne natpise uz pomoć izbeljivača.

Evo i kako. Na sajtu Brit+co pronašli smo jednostavna uputstva.

napravite natpise na majici

Potrebni materijal:

  • Izbeljivač
  • Jednobojna majica
  • Rukavice
  • Šabloni

Za početak osmislite dizajn i poređajte šablone (slova koja ste napravili od kartona ili uzmite magnete). Uzmite majicu jarke boje i unutra stavite komad kartona. Majicu dobro zategnite, a zatim poređajte slova u natpis po želji, najbolje bi bilo da slova za tkaninu zalepite sa trakom koja lepi sa obe strane da se ne bi pomerala.

Nakon što ste poređali i pričvrstili slova u sprej flašu pomešajte vodu i izbeljivač u jednakim delovima, poprskajte celu majicu sa ovom otopinom, ostavite 5 minuta da stoji, a zatim skinite slova, isperite majicu u vodi, pa stavite u sušilicu za veš.

 

Uz pomoć izolir trake na majici možete praviti nepravilna slova i oblike po želji. Probajte, eksperimentišite.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Opšte je poznato da praktikovanje joge snižava nivo anksioznosti kao i krvni pritisak što je čini savršenim načinom vežbanja za zdravlje srca. Ako ste pod prevelikim stresom probajte ovih nekoliko joga položaja koji će...