Menu 

Svi mi žudimo za tretmanima za negu kože koji su brzi, jednostavni, povoljni i na kraju krajeva delotvorni. Zato vam otkrivamo kako da omekšate kožu ruku za jedan minut! Mislite da je nemoguće? Čitajte dalje.

Ako i vi, kao uostalom i većina domaćica zbog obavljanja kućanskih poslova i česte upotrebe hemikalijama bogatim sredstava za čišćenje imate veoma suve ruke savet koji smo pronašli na Themotherhuddle blogu će vam biti više nego koristan.

Maria sa ovog bloga tvrdi da je najbrži i najednostaviji način da omekšate kožu ruku da jednostavno istrljate gornji sloj kože, ali ako svakodnevno treba da pravite piling od najmanje pet sastojaka retko koja mama će imati vremena za tako nešto.

Zato je Maria probala piling za ruke za koji su vam potrebna svega dva sastojka i samo jedan minut vremena.

Od satojaka vam je potrebno:

  • Šećer
  • Maslinovo ulje

U jednu šaku uspite 1-2 kašike šećera i jednaku količinu maslinovog ulja pa jednostavno nad sudoperom dobro istrljajte ruke ovom mešavinom. Prstima lagano masirajte šake da uklonite sve mrtve ćelije kože.

piling1

Nakon toga ruke jednostavno isperite pod mlazom vode i odmah ćete primetiti kao su mekše i izgledaju mlađe. Nakon pilinga na ruke nanesite hidratantnu kremu i nakon nekoliko tretmana bićete zadivljeni izgledom vaše kože.

piling2

Isti ovaj treman možete raditi i za vreme tuširanja jer ima identičan učinak na celo telo ne samo na ruke.

Piling radite nekoliko puta nedeljno.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar