Menu 

Lep osmeh može razoružati i najveće mrgude. Uz savete LifePress magazine neka i vaš osmeh zablista.

Za početak odaberite pravu nijansu karmina. Nemojte birati one boje pored kojih će vam zubi izgledati žuti, to nikako nije privlačno. Zubi će vam zablistati uz koralne ili roze nijanse. Ako vam se dok se smejete previše vide desni, pažnju ćete skrenuti ukoliko budete koristili za nijansu tamnije boje od prirodne boje usana.

osmeh

Mrlje na zubima možete izbeći uz pomoć nekoliko sitnih trikova. Na primer, mrlje od kafe ili čaja neće ostajati na zubima ukoliko u vaš jutarnji napitak uspete malo mleka. Na tržištu možete pronaći i mnoga sredstva koja uspešno izbeljuju zube kroz nekoliko sedmica, a nisu skupi kao tretmani kod zubara.

Zaboravite na škrgutanje zubima, to može trajno ošetetiti zube i doneti vam velike troškove kod zubara, a može vam i upropastiti osmeh. Zato se opustite i nemojte stres ispoljavati škrgutanjem.

Kad četkate zube nikako nemojte zapostaviti desni i jezik. Na desni posebno treba da obratite pažnju ukolko ste trudni. Trudnice su pod većim rizikom od ranog stadijuma bolesti desni zbog hormonalnih promena kroz koje njihovo telo prolazi. Žene koje boluju od dijabetesa ili osteoporoze su takođe pod većim rizikom od bolesti desni.

Pored kože lica i vrata potrebno je da povremeno radite i piling usana. Za to vam nisu potrebni posebni preparati već samo četkica za zube ili jedan peškirić. Jednostavno istrljajte usne i skinite sve mrtve ćelije, a posle „tretmana“ usne namažite balzamom.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar