Menu 

Saznajte

Većinu ljudi pomen peperminta sigurno asocira na bombone, žvake, pastu za zube ili čajeve za stomak. Pepermint je veoma zdrava biljka koja ima zaista mnogo lekovitih svojstva i nekada nam se čini da je potcenjena.

Drage dame, evo  nekoliko saveta i trikova u vezi lepote i nege tela.

Ako vam je dosadilo da imate tanke usne, ne morate da idete plastičnom hirurgu, pomerite malo granicu usana tako što ćete je iscrtati neutralnom olovkom za usne, a zatim nanesite karmin ili sjajilo. Pazite da ne preterate da umesto punijih usana ne dobijete klovnovske.

saveti lepota2

Jedan od glavih razloga zašto vam se naprave grudvice maskare na trepavicama jeste zato što je stara. Maskaru ne bi trebalo koristiti duže od šest meseci nakon otvaranja.

Bubuljice zaista možete isušiti pastom za zube.

Ne verujte etiketama na kozmetičkim proizvodima, ako vam nude instant rešenje u roku jednog dana, malo je verovatno da će se to dogoditi.

Ako imate masnu kosu izbegavajte stavljanje regeneratora na koren kose, stavite ga samo na vrhove.

saveti lepota

Redovno perite vaše četkice kojima nanosite šminku. Ove četkice bi trebalo prati nakon svakih nekoliko upotreba, jer su veliki izvor bakterija.

Lak vam je ispucao, a vi nemate acetona? Ništa za to. Preko starog laka nanesite tanki sloj laka i obrišite ga vatom dok je još potpuno mokar, sa novim lakom otići će i stari.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar