Menu 

Pored bodija koji prati vitalne znakove bebe, na tržištu se pojavio i poseban monitor za koga njegovi izumitelji tvrde da će napraviti pravu revoluciju kad je u pitanju briga oko novorođenčeta. Reč je o monitoru koji predviđa babin ritam spavanja.

Svi roditelji male dece su razvili posebnu tehniku kretanja po stanu ili kući dok njihovo čedo spava. Naučili smo da ne dišemo, da tiho pričamo i da se krećemo poput mačaka samo da ne bi proizveli neki zvuk koji bi bebu slučajno probudio.

Kompanija Sproutling je osmislila posebnu spravicu koja bi mogla da promeni sve. Naime, ova mekana narukvica koja se stavi na bebinu ručicu ili nožicu šalje signale do vašeg pametnog telefona ili nekog drugog mobilnog uređaja i obavješatava vas da li je beba budna ili još uvijek spava. Dobićete informaciju i kolika je temperatura bebinog tela te da li se u sobi čuju zvukovi koji bi možda mogli da uznemire ili probude bebu.

monitor

Ova sjajna mala spravica je odlična da napokon upratite ritam bebinog spavanja jer nakon nekoliko dana korištenja spravica će naučiti koje su to bebine navike kad joj se spava i kad će se probuditi tako da ćete tačno zanti kad će se beba probuditi i moći ćete se lakše organizovati.

Još jedna pozitivna strana ovog monitora jeste što nećete morati brinuti da će se isprazniti ili da će baterije crći kao kod staromodnih monitora jer se ovaj gedžet veoma brzo puni i vama šalje neverovatno korisne informacije na mobilni telefon.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar