Menu 

Video pod nazivom “Motherhood” poslednjih dana je podigao dosta buke, a za kratko vreme videli su ga milioni. Reč je o parodiji koja prikazuje “rat mama” sa različitim uverenjima i načinima vaspitavanja dece.

Baš kao i kad je u pitanju bilo koji drugi segment života i u majčinstvu postoji mnogo razmimoilaženja i neslaganja kad je u pitanju briga oko bebe, način ishrane i oko tih tema se na internetu vode pravi mali ratovi.

Neke žene smatraju da je najvažnije bebu dojiti što je duže moguće, neke misle da je važno vratiti se na posao i ne biti “samo” mama već i poslovna žena, treća su protiv upotrebe jednokratnih pelena, četvrte veruju da se nošenjem bebe stvara posebna veza između majke i deteta, pete se zalažu za organsku ishranu…

Kompanija Similac je odlučila sve te forumske sukobe kojih na internetu ima zaista mnogo pretočiti u zabavni video koji u stvari pokazuje koliko je sve to besmisleno i bespotrebno. S druge strane ovaj video će vas podsetiti da smo svi mi ljudska bića, na prvom mestu majke koje bez obzira na različita mišljenja radimo ono što mislimo da je najbolje za svoju i ne želimo povrediti tuđu decu.

Razmislite sledeći put kad poželite kritikovati nekoga zbog načina kako odgaja i podiže svoje dete jer svi mi imamo jedan zajednički cilj, a to su sigurnost i sreća za naše najmanje.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar