Menu 

Dečija odeća pored toga što je veoma skupa u većini slučajeva ni ne izdrži da je deca prerastu. Evo nekoliko trikova kako da pametno kupujete dečiju garderobu.

Svesni smo činjenica da dečija odeća prolazi kroz teške „torture“, jer se deca valjaju po podu, parkovima, penju se, spuštaju niz tobogan. Ali, bez obzira na sve postoji nekoliko trikova kako da odeća duže traje.

Deca garderobu veoma brzo prerastu, zato gledajte da kupujete komade odeće koje ćete moći kombinovati u više odevnih kombinacija i koje ćete zaista iskoristiti. „Fini“ komadi odeće za posebne prilike kad su mala deca u pitanju su čisto bacanje novaca. Za devojčice možete kupovati haljinice broj veće koje će im sigurno biti dobre dve sezone, na jesen će im biti malo duže, a na proleće kratke kakve i treba da budu.

Koliko god da platite odeću za svoje mališane budite sigurni da će završiti zaprljani od trave, zemlje, plastelina ili bojica i zato uvek imajte nekoliko komada odeće koji će vam koristiti samo za park, igranje, za vrtić i za po kući.

Kad pogledate cene dečije garderobe posebno one poznatijih brendova sigurno ćete pomisliti da je preskupa, ali kad je u pitanju materijal za svoju decu uvek birajte one prirodne, a što se tiče cipela tu mesta štednji nema jer se dečije stopalo razvija do 14 godine i loša obuća i te kako može da utiče na pravilan razvoj.

cizme

Kada kupujete komade odeće za bebu ono na šta morate obratiti pažnju jeste da li je ta garderoba laka za oblačenje i skidanje, da bebi ne sputava pokret i da je udobna i nikada ne kupujte odeću baš za bebin uzrast uvek kupujte malo veće brojeve.

Za decu predškolskog uzrasta pazite da panatalone imaju prilagodljivi pojas koji možete smanjiti bez upotrebe kaiša ili tregera. U ovom uzrastu najpotrebnije će vam biti trenerke, pamučne majice i helanke za devojčice.

Čim klinci krenu u školu vaš ukus u oblačenju im više sigurno neće biti zanimljiv i nemojte im garderobu kupovati bez njihovog znanja. Poštujte njihov ukus i vodite ih u kupovinu da sami odaberu garderobu koju će nositi.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar