Menu 

Bake su uvek imale neke trikove, kojima su se služile da pogode pol deteta. Ovi trikovi, a ponekad i ultrazvuk mogu da pogreše, ali hajde da se igramo. Dečak ili devojčica?

Iako je najbitnije da je dete zdravo, a ne kojeg je pola, svi vole da se igraju pogađanja. Pogledajte listu ovih zanimljivih trikova, za koje neki ljudi veruju da mogu otkriti da li trudnica nosi dečaka ili devojčicu.

 

Ako su vam ruke suve tokom trudnoće, nosite dečaka, a ako su meke, u pitanju je curica.

Lice vam se udebljalo i nateklo? Bolje bi bilo da pripremate stvari za devojčicu.

Ukoliko često menjate raspoloženje, mnogo češće nego što je to normalno u trudnoći, očekujte curicu. (Pogledajte kako da se lakše nosite sa trudničkim danima)

Možete uraditi i test sa belim lukom. Kada jedete ovu namirnicu proverite kako vaš organizam reaguje. Ukoliko miris belog luka izlazi iz vašeg tela, vaših pora, onda nosite dečaka. A ako nema mirisa, onda je u pitanju devojčica.

Sam pogled na stomačić navodno nam može reći ko se „krije“ u stomaku. Ako ga nosite visoko, onda nabavljajte roze haljinice, a ako se spustio nisko, razmislite o plavoj boji.

 

Prema nekim tvrdnjama otkucaji srca otkrivaju tajnu. Ukoliko beba ima više od 140 otkucaja u minuti, onda je devojčica, a ispod tog – dečak.

Traži vam se sladoled često? Neki misle da je to znak curice. Dok je želja za slanim i gorkim pokazatelj da je u pitanju dečačić.

Da li vi znate neke stare trikove? Koji su vam najsmešniji, najzabavniji. Podelite sa nama vaše anegdote.

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. Gavrilov Djoka

    Defojka… 😁

  2. maja

    staviti trudnici neprimetno u kosi malo so :D i cekati prvu reakciju…. ako se prvo uhvati za nos onda je decak, a ako se uhvati za usta onda je devojcica

Napišite komentar