Menu 

Svesni smo da što se tiče trendova u uređenju interijera si ne možemo priuštiti baš sezonske promene, ali možemo ići u korak s trendovima nekim sitnicama i ukrasima.

Ako ove godine planirate raditi renoviranje vašeg životnog prostora evo nekoliko predloga šta je to trenutno in.

zelena

Od boja, u trendu je smargadno zelena, rekli bismo da je to za one smelije, ali ne morate obojiti celu sobu ovu boju ili kupiti velike komade nameštaja, dovoljno je da pribavite nekoliko sitnica, zavese ili tepih da vaš prostor živne.

Ako niste za zelenu odlučite se za mornarsko plavu koje se sjajno uklapa sa geometrijskim desenima. Jedan zid ili prekrivač u vašoj spavaćoj sobi biće dovoljan detalj.

Ove sezone veoma su moderni manji komadi nameštaja u neobičnim i intenzivnim bojama, ovo je rezervisano za one koji ne vole velike promene odjednom.

Veliki masivni stolovi i radne površine od grubog drveta ili kamena su takođe apsolutni „mast hev“ . Sve što deluje kao nedovršeno i sirovo.

Ako ste malo smeliji nabavite komade nameštaja koji podseća na metale poput bronze ili zlata. Jedan komad će biti sasvim dovoljan jer ako s ovim preterate možete veoma lako preći granicu dobrog ukusa.

Ako odaberete crno-belu kombinaciju, nećete pogrešiti to je večni klasik, ako se bazirate na drvenom nameštaju takođe nećete pogrešiti, a ako odlučite da izmešate više vrsta tkanina i tekstura opet nećete pogrešiti. Ova godina je poprilično raznovrsna što se tiče uređenja interijera i svako će moći pronaći nešto za sebe.

Linije

Ali, pošto bi nam proleće trebalo uskoro doći naš favorit je stil koji se bazira na veselim i šarenim bojama i to sve provučeno kroz linije koje su omiljeni desen ove godine.

 

Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. Mustafa Kaya

    Arkadaşlar yardıma ihtiyacı olan öğrenci arkadaşlarımız, borcu olan memur arkadaşlarımız yedisinden yetmişine paraya ihtiyacı olan herkesin bana ulaşmasını temenni ediyorum (iddaa yoluyla) ÇOKK İDDAALIYIM

Napišite komentar