Menu 

U svaki kutak doma sakrijte prirodne mirise i vaš dom će biti kao livada u proleće – odisaće svežinom i to bez teških industrijskih mirisa i zagušujućih sveća.

Ormari i ladice

U vrećicu ili komadić muslina umotajte suvo cveće – lavandu, latice ruže ili, čak, kedrovine, pa to stavite u ladice i ormare i zaboravite na njih šest meseci, pa ih posle samo zamenite novim cvećem. Ovo je najjednostavniji način da vam dom uvek bude mirisan.

Sobe

Stari dobri potpourri je još uvek odličan izbor za osvežavanje soba i dnevnih boravaka. Najbolje je da ga napravite sami, a potrudite se da ga i lepo dekorišete, stavite u lepe posudice i na pravo mesto u sobi. (Ideje i uputstva ćete pronaći u tekstu ).

Kuhinje

Kada kuhate verovatno su vam svi ti mirisi privlačni, ali posle kuhanja kuhinja može da zadrži neke, ne tako ugodne, mirise. Ubacite štapić cimeta i ostavite da kuva bar pola sata na šporetu. Kuća će vam mirisati na Božić. (Više ideja potražite u tekstu ).

http://indulgy.com/post/ErA2HUl1B1/love-lavender

http://indulgy.com/post/ErA2HUl1B1/love-lavender

Kupatilo

Svi znamo da nam je kupatilo najveća boljka kada je u pitanju čišćenje i održavanje prostorije mirisnom. Najbolji prirodni izbor u ovom slučaju je vezica sveže lavande ili mente. Samo je okačite na kukicu na vratima kupatila. Kada se osuši zamenite je novom.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar