Menu 

Znate li za onu priču o slušalicama: “ostavite ih na stolu 5 minuta i one se same zapetljaju”? Napravite ovo srce, koje će držati pod kontrolom vaše neposlušne slušalice.

Nema više neugodnog čeprkanja po torbi u nadi da ćete izvući slušalice, koje su se našle u zagrljalju sa ključevima, privescima i ko zna čim. Na blogu IdleWife pronašli smo tutorijal za izradu ovog malog pomagala. Baš je jednostavno. Probajte sami!

Biće vam potrebno: polimerska glina (za izradu nakita, za pečenje), rezač za kolače u obliku srca, slamka, nožić i boja.

Oklagijom istanjite glinu i rezačem formirajte srce. Izbušite rupe slamkom i nožem isecite “kanale” (oko kojih ćete omotati slušalice). Pogledajte detaljnije na fotografijama. Srce ispecite u rerni (po uputstvima koja su naznačena na pakovanju gline, koju ste kupili), pa ostavite da se ohladi. Ukoliko je potrebno šmirglajte srce malo brusnim papirom – vodenim (možete ga nabaviti u prodavnicama farbe, obično u delu za autolakirere).

zapetljane slušalice

Kada je srce spremno, prefarbajte ga temperama ili nekom drugom bojom (recimo, u spreju) po želji. Izaberite kombinaciju boja koja se vama najviše dopada. Ostavite da se osuši, pa omotajte slušalice oko srca i stavite ih u torbu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ako vam je potrebno nešto što će vas rashlađivati tokom letnjih vrućina, negovati vašu suvu i od sunca oštećenu kožu, ovaj osvežavajući sprej od krastavca i zelenog čaja je kao stvoren za vas.