Menu 

Želite da hranu “izložite” pred vaše goste na najbolji mogući način. Ako pripremate dečiji rođendan ili neku sličnu proslavu onda su mafini posluženi na ovaj način idealni.

Ideju smo pronašli na sajtu Sandre Mangas Larecetadelafelicidad. Potrebni su vam baloni, ukrasne trakice i papirne čašice za rođendane i proslave.

mafini posluženi

Balone napunite, napirite (najbolje halijumom, da lebde) ili kupite već napirene “lebdeće”. Trakice pričvrstite, prvo za čašice (lepkom ili izbušite rupice na čašama i provucite trakice i zavežite), pa onda prebacite preko balona i zalepite uz pomoć providne samolepljive trake. (Imajte na umu da baloni sa helijumom plutaju oko 8 do 10 sati, pa najbolje da ih pripremite tačno pred početak zabave).

A kakve ćete mafine napraviti sami izaberite. Ideje možete pronaći u tekstovima: , Medeni mafini sa makom i voćnim puterom, …

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. Tena Nikolova

    Divota

  2. Marija Duletic

    PREDIVNO

Napišite komentar

Zdravlje

Jeste li ikad čuli za potočarku, biljku sitnih zelenih listova koja raste u vodi, pomalo je biberastog ukusa i kao stvorena je za sveže salate i hrskavi dodatak mnogim jelima? Ako niste, oda ste na...