Menu 

Želite da hranu “izložite” pred vaše goste na najbolji mogući način. Ako pripremate dečiji rođendan ili neku sličnu proslavu onda su mafini posluženi na ovaj način idealni.

Ideju smo pronašli na sajtu Sandre Mangas Larecetadelafelicidad. Potrebni su vam baloni, ukrasne trakice i papirne čašice za rođendane i proslave.

mafini posluženi

Balone napunite, napirite (najbolje halijumom, da lebde) ili kupite već napirene “lebdeće”. Trakice pričvrstite, prvo za čašice (lepkom ili izbušite rupice na čašama i provucite trakice i zavežite), pa onda prebacite preko balona i zalepite uz pomoć providne samolepljive trake. (Imajte na umu da baloni sa helijumom plutaju oko 8 do 10 sati, pa najbolje da ih pripremite tačno pred početak zabave).

A kakve ćete mafine napraviti sami izaberite. Ideje možete pronaći u tekstovima: , Medeni mafini sa makom i voćnim puterom, …

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. Tena Nikolova

    Divota

  2. Marija Duletic

    PREDIVNO

Napišite komentar

Zdravlje

Koliko puta vam se desilo da upoznate neku novu osobu na poslu ili privatno i nakon pet minuta se ne sećate njenog imena? Svi smo to iskusili, ali na svu sreću postoji trik koji će...