Menu 

Kafići i klubovi su postali tako dosadni, a žurka u dvorištu je tako super. Zato, probijte led ovog leta. Prvi organizujte žurku u dvorištu. Ali, trebaće vam pomoć.

1. Trebaju vam stolice, stolovi, klupice. Možete iskoristiti nešto nameštaja i iz kuće. Sve pokrijte ukrasnim stolnjacima i obezbedite dovoljno šarenih jastučića. Na posebnom stolu namestite sve plastične i papirne tanjiriće, kašike, noževe, salvete. Neka kraj njega bude i sto sa hranom, a u blizini i kanta za otpatke.

Super hrana i piće = dobra žurka

žurka2. Švedski sto neka ima neku vrstu nadstrešnice. Pipremite sve party slastice i zakuske.

Tu može biti i pohovane piletine, roštiljske hrane, umaka, dresinga, standardnih začina, naseckanog povrća. Uredite i jedan sto sa voćem. Nećete se pokajati.

3. Bar. Nekima najvažniji deo kada je u pitanju žurka. Smestite ga na poseban sto.

Pored pića, koje ste planirali za to veče, pripremite i čaše, slamčice, ledomat, pa i kišobrančiće. Da bi ste razbili monotoniju, dobro razmislite o nekim novim pićima, koktelima, slasticama, koje mogu da učine da vaš party dobije titulu najboljeg. Predloge za dobre i zanimljive zakuske možete pronaći OVDE i OVDE.

Detalji su važni da bi žurka bila sjajna

4. Zaštite goste. Pripremite, za svaki slučaj, sprejeve protiv komaraca ili kremu za sunčanje. Poželjno je da imate i par dekica ukoliko predveče zahladi i žurka će biti idealna.

5. Dekoracije poput lampi, sveća i raznih svetiljki su obavezne. I, naravno, muzika. Ne sme biti preglasna, jer, smisao ove žurke je razgovor. Ipak, želeli ste pobeći iz kluba. Bilo bi dobro da imate i kolegu koji zna da zasvira na gitari. (Proverite i kako da napravite bioskop u dvorištu).

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Leto je zaista omiljno godišnje doba većine nas, ali ono sa sobom nosi i mnoštvo manjih i većih opasnosti. Zato budite spremni i napravite svoj pribor za prvu pomoć leti. Piši! Širi...