Menu 

Ma koliko šoping, za nas žene bio „terapeutsko sredstvo“ isto tako može biti uzrok stresa i nezadovoljstva.  Jer, šta vas može izbaciti iz takta kao kupovina hlača ili kupaćih kostima?

Ima par sitnica u kojima žene uveliko greše dok kupuju, a evo i koje su…

Etiketa

To što na etiketi piše da vaša haljina za koju ste dali pravo malo bogatstvo može da se pere samo u hemijskoj čistionici ne mora da bude baš tako. Ne morate izbegavati sve sa ovom oznakom. Većina prirodnih materijala ne reaguje i ne skuplja se ako ih perete ručno, u mlakoj vodi i malo sapuna.

Prepravke

Ne bi trebalo da odustajete od garderobe kojoj su nakon kupovine potrebne male prepravke. Većina žena se, na primer, odluči na farmerice koje ni malo ne laskaju njihovoj figuri samo da ne bi morale skraćivati nogavice. Kupite hlače koje vam savršeno odgovaraju u zadnjem delu i struku, a sve ostalo se može prepraviti. Nije to baš tako veliki dodatni trošak, ako ćete izgledati vitkije.

Mali brojevi

Što se tiče kupovine cipela, žene često greše što se ograniče samo na jednu veličinu i ako je ne nađu ne žele ni da probaju veće brojeve. Veličina stopala se menja tokom trudnoće i godina, a s druge strane modeli pojedinih proizvođača su veći ili manji. Izmerite nogu pre svake kupovine, isprobajte više modela, pa čak i one veće brojeve, iako vam to teško pada.

Piši!
Širi dalje!

2 komentara
  1. Витко Ђорђевић

    Odavno nemam šansu da pogrešim.

  2. Great Aleko Spell Temple

    PEOPLE AROUND THE WORLD GET BLESSED AFTER CONTACTING ME BE WISE WITH YOUR DECISIONS
    I Am Gloria Cordonna from Atlanta ,My husband and I have been married for about 7 yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn’t even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the Feacebook one day, I came across a comment that suggested that ALEKO THE GREAT can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Three days later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to ALEKO THE GREAT . If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. This is his E-mail: [email protected]

Napišite komentar

Zdravlje

IUD uređaji su novi način kontracepcije o kojem se u poslednje vreme puno priča, a reč je o malom uređaju koji se ugrađuje unutar same materice. Danas vam otkrivamo da li su...