Menu 

Porastom popularnosti Guče i Kusturičine Mokre Gore u Srbiji je počeo sve više da se razvija seoski turizam.

Danas u mirnim seoskim okruženjima možemo naći i ekskluzivne smeštaje koji ne narušavaju prirodu mesta u kome se nalaze.

Tako se na obroncima planine Rudnik na sat i po’ vožnje od Beograda smestila jedinstvena rezidencija Zdravkovac.

Ova topla i originalna građevina spolja i iznutra potpuno je napravljena od prirodnih materijala i garantuje vam nezaboravan odmor u seoskom okruženju.

Zdravkovac je sagrađen na planinama Šumadije 620m nadmorske visine, a sastoji se od male Šumske kuće Jasenica i Brvnare Šturac. Ukoliko dolazite na odmor sa porodicom, romantični vikend ili neko poslovno okupljanje Zdravkovac je savršeno mesto za vas.

Ydravkovac

Jasenica je na prvi pogleda prava šumska kućica iz bajke, ne preterano velika, prima najviše do četvoro ljudi, a idealna je za romantične vikende.

Brvnara Šturac je jedinstvena vila, luksuzno opremljena kuća koja prima najviše do osam osoba, a poseduje sve potrebno čak i za duži boravak.

Obe kuće poseduju kuhinju, ali hrana može da se poruči i iz lokalnog restorana, po dogovoru.

U okviru Zdravkovca nalazi se i prostor za posebne događaje, svadbe i proslave.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Imate li problema sa bolovima u zglobovima koji su povezani sa osteoartritisom? Onda će vam saznanje da ih možete odagnati jednostavnim šetnjama verovatno izamamiti osmeh na lice. Piši! Širi dalje!