Menu 

Šta bismo mogli da vam preporučimo od kulinarskih aparata na prvi dan proleća? Naravno, roštilj!

Verujemo da vas ima mnogo koji jedva čekate da otvorite sezonu roštiljanja i veselih izleta u prirodi. Vođeni tom mišlju za vas smo pretražili internet prostranstvo i pronašli jedan naizgled veoma neobičan roštilj, a reč je o Coleman RoadTrip LXE roštilju.

Rostilj

Prvo na listi zašto bi trebalo da nabavite ovaj roštilj ako ste ljubitelj prirode, jeste to što je veoma lagan za transport.

Lako se sklapa, lako se premešta i lako se pakuje. Uputstva za upotrebu su napisana na samom roštilju, a kontrolna tabla je veoma jednostavna za upotrebu.

Nedostaci su mu što se meso ne peče ravnomerno na celoj površini, nije baš preporučljiv za piletinu jer postoji mogućnost da izgori izvana a unutra ostane nedopečena, ali je za bifteke odličan i generalno za mesa koja se kraće peku.

Dva plamenika rade na gas, ne poseduje termometar, a ručke su mu poprilično male.

Rostilj2

Ipak, ukoliko ste često na putu i potreban vam je lako prenosivi roštilj, uz malo opreza i prilagodbe ovaj roštilj će vas sasvim dobro služiti.

U internet prodaji cena mu je oko 85 evra.

Mislite li da je to mnogo novca za jedan prosečan roštilj?

 

Foto: coleman.com

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Iako vam se možda čini da ispijanja kafa sa drugaricama ne nose višak kalorija, istina je potpuno suprotna. Otkrivamo vam gde se nalaze skrivene kalorije u kafićima. Piši! Širi dalje!