Menu 

Sony nam je krajem prošle godine ponudio nove celebrity slušalice s potpisom Sajmona Kauela, tvorca popularne muzičke emisije “X factor”.

Sony i Kauel su udružili snage i napravili visokokvalitetne, lepe na oko i ne baš povoljne slušalice koje su začudo nazvali X headphones.

Kauel je rekao da je razlog zbog kojeg se odlučio na ovako nešto to što je hteo da napravi nešto novo, bolje, drugačije i kvalitetnije od svega što se danas nudi na tržištu. On tvrdi da će ove slušalice prosto “oduvati” svojim kvalitetnim zvukom sve one koji vole da uživaju u muzici i da će im stvoriti osećaj kao da se nalaze u profesionalnom muzičkom studiju.

Sajmon

 

Osim veoma kvalitetnog zvuka ove slušalice su ugodne za nošenje zbog memorijske pene od koje su napravljene, čak će vam i grejati uši, a što je najvažnije  potpuno će eliminisati pasivne zvukove oko vas.

Kabl za slušalice može da se skine , a priključci mogu da se zaključaju. U setu dobijete dva kabla, jedan obični i jedan integrisani sa tri Apple dugmeta koja vam daju kontrolu nad mikrofonom, jačinom zvuka i funkcionalnošću.

Iz Sonya kažu da su ove slušalice obogaćene 50 milimetarskim drajverima koji vam omogućuju potpuni užitak, a da su basevi naprosto fenomenalni.

Što se tiče dizajna može se reći da su pomalo upadljive, glomazne i nisu baš za one koji žele ostati neprimećeni dok šetaju ulicom. Može se reći da su primerenije za mlađu populaciju.

Uzevši sve o obzir možemo slobodno reći da su sa cenom od oko 178 evra ove slušalice apsolutno precenjene i da se stiče dojam da kupujete ime Simona Cowella, a ne kvalitetan set slušalica.

 

Foto: thexfactorusa.com

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Novogodišnje odluke su nešto što se „poštuje dugi“ niz godina širom sveta. Neki ih donose radi reda, neki ih donose jer imaju dobar razloga za to, a istina je da ih se...