Menu 

Sezona svežeg voća i povrća je u punom jeku, vreme je za zdrave sokove! Da biste iz voća i povrća kroz sokove izvukli ono najbolje i najzdravije potreban vam je i dobar sokovnik, a mi vam predstavljamo jedan od najboljih.

Sokovnici su poslednjih godina postali veoma popularni, posebno otkako je i do nas došla svest o zdravlju iz voćnih sokova, detox dijeta i dr… Uz pomoć sokovnika na brz i jednostavan način dan možemo započeti sa čašom zdravlja posebno ako nismo ljubitelji doručka.

LifePress magazin vam danas predstavlja Philips Avance HR1869 sokovnik, pravog malog stručnjaka za ceđenje. Ovaj sokovnik privlačnog dizajna je veoma jednostavan za upotrebu, ne zauzima puno prostora u kuhinji, ne ostavlja nikakav nered nakon upotrebe i što je najvažnije čisti se lakše nego slični aparati na tržištu.

Sokovnik u sebi sadrži poseban spremnik za komadiće, a odjednom možete cediti čak tri cele narandže. Koliko je to sjajno? Pomoću ovog aparata moći ćete napraviti i do 2,5 litra soka bez čišćenja, što znači da nam štedi na vremenu i cedi sve vrste voća i povrća.

Pretražujući komentare korisnika na internetu pronašli smo uglavnom dobre kritike i preporuke ljudi kojima je ovaj sokovnik promenio život.

Sokovnik se može naći i na našem tržištu ili putem interneta, a cena mu je nešto više od 200 evra, to ne zvuči ni malo povoljno, ali je veoma dobra investicija. Ocenili smo “I kuvalo sa pametnom tehnologijom”.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Dosada. Svi je mrzimo. Ali, lako ju je “ubiti”. Pogledajte predloge sa kojima više nikada nećete reći da vam je dosadno. Piši! Širi dalje!