Menu 

U poslednje vreme internet i društvene mreže bruje o tome kako da smršate uz pomoć cimeta i meda. I dok jedni tvrde da nisu smršali ni grama, te da je sve besmislica drugi kažu da im je pomoglo. Mi vam donosimo recept za „mršavljenje“ koji kruži, a vi sami odlučite hoćete li pokušati ili ne.

Ovaj recept za koji mnogi tvrde da je čudotvoran je zaista jednostavan za napraviti i što je najbolje ne može vam naškoditi zato ne gubite apsolutno nšta, osim možda kilograma. Najbolje bi bilo da svako jutro pre doručka napravite novu turu, a možete napraviti i više pa staviti u frižider.

Pokušajte koristiti različite vrste meda sve dok ne počnete uviđati rezultate.

Potrebni sastojci:

  • 1 kašičica meda
  • ½ kašičice cimeta u prahu
  • 1 šolja vode

2689335029_9a07a8ccd1_z

Sipajte sve sastojke u malu šerpicu i stavite na šporet da prokuva. Podelite tečnost na dva jednaka dela. Jednu polovinu poijte pola sata pre doručka, a drugu polovinu sat vremena pre nego odete na spavanje.

Prema nekim naučnim istraživanjima ova kombinacija meda i cimeta sprečava telo da akumuliše masti. Drugo objašnjenje kaže da je uticaj ovog napitaka pozitivan jer je med veoma snažan antioksidant i ima dobar uticaj na organizam. Cimet, s druge strane, utiče na nivo šećera u krvi i daje oragnizmu bolje šanse da ih rastvori umesto da ih skladišti gde se oni pretvore u masne naslage.

Kao što smo već napomenuli, možete probati jer vam sigurno ne može naškoditi, ali ne očekujte da će se desiti čudo.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar