Menu 

Bezupešno pokušavati smršati? Onda obavezno probajte nekoliko poprilično neobičnih trikova koji vam u tome mogu pomoći.

Da biste smršali nije neophodno samo da se zdravo hranite i vežbate, postoji još nekoliko sitnica koje bi vaš napredak mogle poboljšati. Mi vam donosimo spisak najdelotvornijih.

Neka vam radni sto i kuhinja uvek budu uredni. Kakve to veze ima sa mršavljenjem, zapitaćete se. Istraživanja su pokazala da ljudi koji rade u urednom okruženju manje padaju u iskušenje da jedu nezdrave grickalice.

 

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-curly-woman-looking-mirror-hairstylist-hairdressing-salon-brunette-young-reflection-hairdresser-image35714577

Pogledajte se u ogledalo. Pre nego posegnete za drugim parčetom torte, dugo se i pažljivo gledajte u ogledalo. Ukoliko niste zadovoljni onim što vidite sigurno ćete odustati od deserta. Možda vam se čini banalnim, ali isprobajte ništa vas ne košta.

Organizujte frižider. Tri puta su veće šanse da ćete iz frižidera uzeti ono što prvo ugledate kad ga otvorite i zato namirnice složite tako da su one zdrave stvari na početku, a one malo kaloričnije u zadnjem delu frižidera.

Plaćajte gotovinom. Ako ste na dijeti izbegavajte sa sobom nositi veće količine novca i plaćajte isključivo gotovinom te kupujte isključivo zdrave stvari koje ste stavili na spisak za kupovinu. Isto tako, kada idete u nabavku namirnica nosite tačno onoliko novca koliko vam je potrebno za namirnice sa spiska, a kartice ostavite kod kuće. Na taj način manje su šanse da se kući vratite sa kesama punim nezdravih grickalica i slatkiša.

 

http://www.dreamstime.com/stock-image-diet-journal-image1569491

Beležite svoj napredak. Podsticaj da istrajete u vašoj dijeti svakako će biti rezultati. Svaki put kad vaga pokaže manje, kad obučete za broj manje farmerke ili istrčite nekoliko metara više zapišite to u beležnicu ili nekome pošaljite SMS. To će vas motivisati da se još više trudite i dostignete željenu kilažu.

Podelite sa nama vaša iskustva. Kako ste vi smršali?

Članak
Naslov
Neobični trikovi koji će vam pomoći da smršate
Opis
Bezupešno pokušavati smršati? Onda obavezno probajte nekoliko poprilično neobičnih trikova koji vam u tome mogu pomoći.
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar