Menu 

Možda vam činjenica da ustajete ranije kako biste vežbali zvuči zastrašujuće mi vas izazivamo da prihvatite ovaj sedmodnevni plan jutarnjeg vežbanja i uverite se koliko može biti od koristi, kako za telo tako i za duh.

Iako se većina nas svako jutro bori za pet minuta više sna, činjenica je da nam to ništa ne znači i neće ništa bitnije promeniti. Mi vas izazivamo da u narednih sedam dana ustajete nešto ranije da biste vežbali jer je vežba najbolji način da se odmah ujutro napunite energijom. Jutarnje vežbanje pomaže telu da efikasnije sagoreva masne naslage tokom celog dana kako budete obavljali svakodnevne poslove.

Ovaj sedmodnevni izazov sastoji se od dva seta vežbi koje ne zahtevaju nikakvo opterećenje i dizajnirane su tako da poboljšaju metabolizam, daju vam energiju za ceo dan i što je najvažnije poboljšaju vam svaki početak dana.

Od opreme vam je potrebna samo podloga i tajmer. Na telefon skinite aplikaciju za tabata vežbe na kojoj možete tačno namestiti koliko vežbi radite, koliko je trajanje vežbi i koliko je trajanje odmora.

Mi vam donosimo spisak vežbi i snimke na kojima je prikazano kako da ih pravilno izvodite. Od ponuđenog odaberite pet vežbi koje ćete raditi svakog jutra, sedam dana. Svaku vežbu radite jedan minut bez odmora između, a ako radite više serija, između serija napravite pauzu od jedan minut.

Ako ste na početnom nivou za početak radite smo jednu seriju, ako ste srednji nivo dve, a oni napredniji mogu raditi tri serije vežbi.

Ponuđene vežbe su: sklekovi, supermen vežbe za leđa, sklekovi za tricepse, most, ukršteni trbušnjaci, iskorak, pliometrijski čučnjevi.

Pogledajte snimke.

Trbušnjaci

Supermen vežbe za leđa

Most

Sklekovi za tricepse

Trbušnjaci

Iskorak

Pliometrijski čučnjevi

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar