Menu 

U poslednje vreme je sve popularniji novi način oblikovanja kose koji se naziva i “frizura bogatih devojaka”, ali kad vam otkrijemo o čemu se radi sigurni smo da će većina vas shvatiti kako upravo taj način oblikovanja frizure praktikuje godinama.

Radi se o trendu koji je bio apsolutni hit na svim “nedeljama mode” širom sveta, a reč je o frizuri koja je duga, svilenkasta i pomalo neuredna na krajevima, odnosno frizura sa kakvom se većina nas budi. Iako je ovoj frizuri, po našem mišljenu, bespotrebno zakačen naziv “frizura za bogate devojke” drago nam je da su duge ispeglane kose napokon prošlost i da je došlo vreme za novi trend.

kosa

Da biste imali ovakvu frizuru nije vam potrebno previše truda ni veštine.

Sve što treba da uradite da biste dobili ovakvu frizuru jeste da na vlažnu kosu, od korena do vrha nanesete kremu za oblikovanje kose i fenom osušite kosu, ali ne sasvim do kraja. Kada je kosa suva oko 98 odsto, napravite dve labave punđe sa obe strane glave i ostavite da se kosa osuši do kraja.

Raspustite punđe, lagano protresite prstima i vaša frizura je spremna.

Foto: http://www.hairfinder.com

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Breskve i nektarine su zasigurno jedan od razloga, zašto sa nestrpljenjem očekujemo leto. Sezona im se bliži kraju i zato ih iskoristite na najbolji način i saznajte koje se to bogatstvo zdravlja krije u...