Menu 

Za mnoge pripadnice lepšeg pola novogodišnje veče je noć u kojoj želimo da sijamo. Donosimo savete šta je to osnovno što morate pripremiti i poneti.

Veče traje dugo i ponekad vam se čini da lepota bledi. Ne mora da bude tako. Svež izgled možete zadržati celo veče i sijati i od ponoći pa do kasnih sati.

nova godina zlatne usneOdeća

Birajte neku svečaniju haljinu bez rukava sa malo šljokica, koja prati vašu liniju, ali ne i preusku ili neku koja vam ne stoji. Obucite prikladan blejzer. Štramplice i udobne gležnjarice, kosa podignuta u romantičnu punđu i manja torba.

Šminka i nokti

Posebno pažnju posvetite šminkanju i ukrašavanju noktiju. (; , ) Pazite samo da ne natovarite previše na lice, jer ples, uzbuđenje i igra mogu vam pokvariti vaš lep izgled. Nosite par štapića za uši, vlažne maramice i obične da pokupite višak masnoće sa lica i da popravite šminku.

Priprema

Posle tuširanja nanesite mirišljavo ulje ili mleko za telo (može i ono sa šljokicama, ali ne preterano). Odabir dezodoransa je takođe važan. To mora biti onaj koji vas neće izneveriti. A za kraj dodir vašeg omiljenog parfema.

Bez ovog ne krećite

Vlažne maramice, naravno, na prvom mestu. Poželjno je da ubacite i mini bočicu parfema i sjaj za usne. Ponesite kozmetičke listiće protiv masnog sjaja ili obične maramice. Paketić bombonica sa mentom će vam dobro doći u ponoć, a ubacite i nekoliko ukosnica ako budete imali nezgodu sa frizurom.

Pravi spasilac, ako ste prava party devojka, može biti par baletanki, koje se mogu smotati gotovo u kuglicu i vrlo su praktične kada vas posle sati i sati plesanja zabole noge.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Svi ljudi na svetu bol doživljavaju na potpuno drugačije načine, ali vaše misli i stav po pitanju boli ima važniju ulogu nego što ste vi sigurno mislili. Pročitajte kako da zavarate mozak da bol...