Menu 

Trošite li previše novca na razne preparate za ulepšavanje, preparativnu i dekorativnu kozmetiku?

Voditi računa o sebi jeste pohvalno, ali preterivanje ni u čemu nije dobro. Navodimo vam nekoliko preparata koje bi trebali izbegavati i koji su čisto bacanje para.

Tonik za čišćenje lica vam je potpuno nepotreban ukoliko ste već koristili mleko za skidanje šminke. Ovaj tonik ničemu ne služi, jedino ako imate baš viška vremena da se bavite svojim licem, a danas ga malo žena ima.

Stručnjaci za kosu kažu da precenjeni šamponi protiv peruti i isti takvi regeneratori. Oni kažu da takvi preparati mogu dodatno isušiti kožu glave i pogoršati stanje. Najbolje rešenje je da odete kod dermatologa da vam prepiše medicinske šampone pre nego počnete bacati pare na razne koji obećavaju nestanak peruti. Isto tako preporučuje se četkanje kose, što stimuliše kožu i sprečava perutanje.

Kreme za stopala nemaju nikakvog efekta sve što vam radi krema za stopala može vam uraditi i vaša standardna krema za ruke, ne trebaju vam dve.

Losioni za zatezanje kože tela, ovo je jedna od klasičnih prevara kozmetičke industrije. Nema te kreme koja će vam rešiti celulit i zategnuti vam kožu bez vežbanja i zdrave ishrane, ne zavaravajte se.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar