Menu 

Znamo da nam nećete poverovati, ali za jutranje šminkanje vam nije potrebno više od pet minuta da biste izgledali sjajno.

Probajte ove savete i ne dozvolite da vas požuruju.

Za nanošenje korektora za prikrivanje podočnjaka nije vam potrebno više od trideset sekundi. Možete ga naneti pre ili posle podloge sasvim je svejedno. Jednostavno ga utapkajte prstima u područje oko očiju.

BB krema je višenamenski proizvod koji žene u Aziji koriste već godinama, a stigao je i na naše tržište. Reč je, naime, o kremi koja hidrira, neguje, štiti i prekriva nedostatke kože. Svaka žena bi trebalo da je ima u svom neseseru. Veoma lako se nanosi.

Što se tiče očiju odaberite ili senku ili olovku za oči, nikako oboje. Za jednostavan svakodnevni izgled mi vam preporučujemo samo senku neutralnih boja.

Na obraze obavezno stavite malo bronzera ili rumenila, takođe neutralnijih i ne previše upadljivih boja. Svega dva poteza četkom preko jagodica biće dovoljno.

Kao završni detalj stavite sjajilo za usne bez jarkih boja ujutro.

Da biste se što kraće zadržavali pred ogledalom ujutro probajte da budete organizovani. Čupajte obrve redovno, da vam to ujutro ne bi oduzelo vreme i neka vam sva šminka bude uredno složena da ne gubite vreme na traženje. Kako da svakodnevno uštedite na vremenu pročitajte OVDE.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar