Menu 

Vaši klinci iz škole redovno vraćaju punu kutiju za užinu šta god da im spakujete i žele jesti isključivo nezdrave grickalice?Promenite to još danas i to tako da napravite prave male umetničke kreacije od užine za vašeg izbirljivca.

Pretražujući internet prostranstva u potrazi za interesantnim užinama za klince naišli smo na prava mala umetnička dela kojima ni jedno dete neće moći odoleti.

Nindža kornjače

Vaši klinci su oduševljeni Nindža kornjačama? složite im užinu da podseća na likove iz omiljenog crtića ili filma.

Super Mario

Nema tog zaljubljenika u popularnu video igricu koji neće pojesti užinu spakovanu na ovaj način.

Zaleđeno kraljevstvo

Ovaj crtić je zaista oduševio i klince, ali odrasle širom sveta, a jedan od omiljenijih likova je svakako sneško Olaf. Kad ugledaju užinu iz koje iskače upravo on, klinci će je sa oduševljenjem pojesti.

Nasmešeni panda

Oblikujte sendviče od kikiriki putera i džema tako da ssa gornje strane izrezbarite nasmešenog pandu. Zamislite oduševljenje vaše dece kad ugledaju svoju užinu na velikom odmoru.

Strašan lav…

Napravićete ga jednostavno… Od sira napravite glavu i uši, a grivu oblikujte od kuvanih makarona. Zar nije strašan?

Miss Piggy

Jedan od svakako omiljenijh likova iz popularnig Mapetovaca je i Miss Piggy. Napravite užinu tako da od hleba napravite glavu, uši i nos, a plave lokne od spiralnih makarona. Ovu gicu će deca pojesti sa velikim apetitom.

Sunđer Bob i Patrik

A šta mislite da klince obradujete užinom u obliku Sunđer Boba i njegovog prijatelja Patrika?

Ježeva kućica

Ova pesmica Branka Ćopića je sigurno jedno od popularnijih dela za decu ikad napisanih. Ako i vaša deca uživaju u čitanju Ježeve kućice onda im od pljeskavica i sira oblikujte male ježiće za užinu kojima će se moći hvaliti svojim drugarima.

Snoopy

Ovog popularnog psića možete oblikovati samo od komada hleba i nekoliko crnih maslinki za uši, nosić…

Šta mislite kako bi vaša deca reagovala da im pripremite ovakvu užinu?

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar