Menu 

Želite da napravite nešto jedinstveno za vaš dom sa vašim klincima? Ove saksije sa fotografijama čalnova porodice su tako otkačene.

Dopašće se svima – vašim gostima, vašem cveću i, posebno deci. Još kada saznaju da to mogu napraviti jednostavno uz vašu malu pomoć verujemo da će oduševljenje biti veliko.

Na ideju su došli u jednoj ruskoj marketinškoj i dizajnerskoj firmi pod nazivom “Good”. Ukrasne saksije, inspirisane kreativnošću Rusa, možete lako napraviti sami.

saksije glave 1

Svetujemo vam da odaberete cveće koje će pogodovati članovima porodice kao frizura (što zanimljivije), a možete deci prepustiti da izaberu kome će pripasti koja saksija, tačnije frizura.

Iskoristite stare ili napravite nove fotograije. Isprintajte ih na računaru u boji ili crno-bele ili čak izradite odgovarajuće, kojima možete obložiti saksiju.

saksije glave 3

Predlažemo da ih prvo zalepite lepkom oko saksije, pa obložite providnom samolepljivom trakom da bi bile zaštićene tokom zalivanja. Mada, fotografije možete obložiti i nekom zaštitnom providnom folijom.

Želimo vam mnogo zabave!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar