Menu 

Doček nove godine u kućnoj atmosferi je posebno interesantan za  klince i ako su vam bake i deke u zadnji čas otkazale čuvanje dece evo kako da pripremite novogodišnju zabavu sa decom.

Doček Nove godine za većinu roditelja predstavlja priliku da izađu i provedu se bez svojih mališana. S druge strane postoje i oni koji uživaju u priređivanju novogodišnjih zabava kako za odrasle tako i za klince, a postoje i oni koji decu vode u provod.

Ako imate decu retko šta možete isplanirati, tako u zadnji čas mogu da vam otkažu bake, deke ili bejbisiterka ili da se dete razboli i vaša planirana žurka i provod naprasno propadnu.

Kao rezervni plan imajte nekoliko sjajnih ideja koje će i vama i vašoj deci veoma zabavnim učiniti doček Nove godine.

dreamstime_s_249653

Večera. Napravite posebnu novogodišnju večeru u čijoj pripremi će pomagati i deca. Osmislite neko posebno jelo, koje će biti samo vaše, tradicionalno, a koje će biti kombinacija omiljenih jela vaše dece.

Ukrasi. Nabavite trubice, tpove za konfete, prskalice, šaljive kapice i maske koje ćete nositi celo vreme. Ovakvi dodaci su poprilično pristupačni u ovo doba godine i pronaći ćete ih u prodavnicama i na dan samog dočeka.

Tradicija. Osmislite novogodišnju tradiciju vaše porodice, nešto što ćete raditi svake godine u ponoć. Bilo da je to skakutanje na jednoj nozi, eskimski poljubac ili nešto sasvim treće…

Slatkiši umesto alkohola. Isto kao što se mi veliki opustimo tokom novogodišnjih i božićnih praznika dozvolite to i vašoj deci. Neka za doček jedu ono što im inače nikad ne biste dali za večeru, bogatu čokoladnu tortu, gumene bombone ili voćni kup sa sladoledom i prelivom od čokolade. I, obavezno nabavite bezalkoholni šampanjac za ponoć.

dreamstime_s_28296521

Karaoke. Ako su vam deca dovoljno velika da znaju čitati, obavzno organizujte karaoke zabavu u kojoj ćete svi uživati.

Pozovite porodicu. Ako ste zbog dece u poslednji čas morali otkazati učešće na nekoj zabavi ili svoju sopstvenu, pozovite porodicu i prijatelje da vam se pridruže u dočeku Nove godine na dečiji način i sigurni smo da ća vam to biti jedna od najboljih zabava na kojoj ste ikada prisustvovali.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar