Menu 

To što ste u blaženom stanju i što uskoro nećete moći stati u vašu staru garderobu nikako ne znači da ne možete izgledati lepo i moderno. Donosimo vam nekoliko saveta kad je u pitanju kupovina trudničke odeće.

Ono što većinu trudnica odbija kad je u pitanju odeća namenjena baš za njih su cene koje su uglavnom puno više nego kad je u pitanju standardna garderoba. To svakako nije razlog da celu trudnoću provedete u velikim košuljama vašeg supruga, trenerkama i pamučnim majicama. Treba samo da kupujete pametno.

http://www.dreamstime.com/stock-image-fashion-pregnant-woman-warm-sweater-image33255481

Posuđivanje i zamena. Ako znate neku ženu koja je nedavno bila trudna, a nosite istu veličinu pitajte je da vam pozajmi staru trudničku odeću koja je u verovatno sjajnom stanju jer nosila ju je svega nekoliko meseci. Pojedinim ženama učinićete uslugu jer ćete im napraviti ekstra mesto u ormaru, a vi nećete morati kupovati garderobu. Isto tako možete ponuditi i zamenu. Vašu normalnu odeću za trudničku.

Pametno kupujte i kombinujte. Ako ste pre trudnoće impulsivno kupovali garderobu velika je verovatnoća da se to tokom trudnoće neće promeniti, ali to kad je trudnička garderoba u pitanju svakako nije pametan izbor. Nemojte kupovati puno garderobe i neobičnih komada. Veoma je važno da se fokusirate i kupite nekoliko osnovnih odevnih komada koje ćete moći kombinovati na razne načine. Nek vaša garderoba bude osnovnih boja kao što su zemljani tonovi, plava, crna, a odevne kombinacije učinite drugačijim šarenim nakitom i modnim detaljima.

http://www.dreamstime.com/stock-photos-pregnant-woman-online-shopping-enjoying-digital-tablet-image43070543

Kupujte na rasprodajama. Imajte na umu da trošenje velikih količina novca na trudničku garderobu jednostavno nema smisla, posebno zato jer će vam svaki dinar biti neophodan kad beba stigne. Garderobu kupujte na rasprodajma “outlet” prodavnicama ili pak u second hand buticima. Imajte na umu da ćete biti trudni gotovo čitavu godinu pa kupujte unapred za sva godišnja doba.

Dobra stvar je što je letnja garderoba ako je kupujete na zimu puno jeftinija nego kad je kupujete u sezoni.

Članak
Naslov
Kako kupovati trudničku odeću
Opis
To što ste u blaženom stanju i što uskoro nećete moći stati u vašu staru garderobu nikako ne znači da ne možete izgledati lepo i moderno. Donosimo vam nekoliko saveta kad je u pitanju kupovina trudničke odeće.
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar