Menu 

Bez obzira da li želite da istaknete svoje nove obline uskom garderobom ili više volite široke haljine, ostanite verni svom stilu. Donosimo vam par saveta kako da izgledate fenomenalno svih devet meseci.


trudnice moda1Držite se onog što volite

Iako se vaše telo menja, to ne znači da trebate upotpunosti promeniti vašu garderobu. Nosite ono što obično oblačite, recimo, džins, kožnu jaknu i čizme ili baletanke. (Naravno, moraćete kupiti trudničke hlače).

Likra

Ako redovno vežbate i zdravo se hranite vaše telo će izgledati odlično i želećete da istaknete svoj trbuščić. Udobne rastezive haljine su mnoge zvezde “prigrlile” kao omiljene tokom trudničkih dana. Ne želite izgledati veći nego što jeste, zato vam i ne treba “vrećasta” odjeća.

Hlače

Nosite sve ono u čemu se osećate udobno. Pazite kada birate trudničke hlače, neka vam dobro pristaju, neka prate liniju, ali ne smeju da vam stežu stomak. Jednostavna pamučna majica (možete izabrati i neku sa otkačenim uzorkom) i trudničke helanke ili hlače su sve što vam treba. Uz to možete nositi i trudnički pojas.

Jednostavnost

Držite se podalje od svetlih boja ili materijala poput satena (on ne oprašta, jer traži savršenu figuru). Rađe birajte tamnije majice i haljine. Možete dodati cvet, mašnicu ili neki dašak romantike. I upamtite – sa crnom ne možete pogrešiti.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar