Menu 

Ako smatrate da je najdelotvorniji način kažnjavanja dece slanje u ćošak ili u sobu, onda će vam ova flaša biti od zaista velike pomoći jer služi za merenje kazne.

Kada decu pošaljemo u kaznu (soba, ćošak, stolica) na pet minuta ona obično ne znaju koliko je to tačno vremena i uglavnom ne mogu izdržati do kraja da ostanu mirni. Ova flaša će vam u tome pomoći, a ideju smo pronašli na Mycrazyblesedlife blogu.

Postupak:

sjsj

Pronađite veću, staklenu flašu, dobro je operite i skinite etiketu. Nakon toga ¾ flaše napunite sa vrućom vodom, a aztim sipajte bezbojni lepak i sjaj u prahu. Poenta priče je da kad dete ode u kaznu flašu protresete, a kazna završava onda kad sav sjaj padne na dno i umiri se.

U vodu prvo sipajte lepak, pa zatim sjaj da se lepak rastopi, a zatim dodajte punu jednu flašicu sjaja u prahu, boju odaberite sami.

sjaj

Jednostavno, ali veoma efektno, verujte nam na reč.

Napomena: Ako želite da sjaj brže padne na dno stavite manje lepka, a ako želite da pada sporije onda dodajte više.

Piši!
Širi dalje!
3 komentara
  1. Djordjevic Tamarinakeva Dragana

    I detetu bude lepo i interesantno i počne da teži ka novoj zanimaciji kroz situacije koje dovode do kazne

  2. Sonja Martinovic

    STRAŠNO! Treba oduzeti decu roditeljima koji ih tako kažnjavaju ! Šta bi vi rekli kada bi vas vaš šef danas stavio “u ćošak” pa da vas svi ostali gledaju ? Volite decu pa će vas poštovati! i vas i vaša pravila.Ovako samo podstičete mržnju i bes koji ,kad odrastu,prerasta u agresiju prema svakom a naročito prema onome ko ih je u detinjstvu zlostavljao i ponižavao.

  3. Tamara Dobrijevic

    U ćošak,kakve flaše,dajte molim vas……

Napišite komentar