Menu 

Praznici i praznična euforija nam se uveliko približavaju, a kod nekih je već uveliko počela. Ako vaše dete možda slavi rođendan u decembru napravite mu tortu sa prazničnim motivima. Donosimo vam foto tutorijal kako da od fondana napravite simpatičnog Deda Mraza i irvasa Rudolfa.

Nema deteta kome ovakvi ukrasi na torti neće izmamiti osmeh na lice, verujte nam na reč. Tutorijal smo pronašli na Fiestascoquetas blogu.

Da biste naptravili ove figurce potreban vam je fondan raznih boja, nožić ili pribor za oblikovanje fondana, strpljenje i volja. Pripremite sav potreban materijal, dobr proučite fotografije i krenite.

Deda Mraz

dea3

Prvo oblikujte glavu, beli rub kape, uši i torzo.

mraz

Nakon toga oblikujte nožice i pozabavite se svim onim detaljima koji Deda Mraza čine Deda Mrazom: bela brada, dobroćudni pogled, crvena kapa i naravno vreća sa poklonima.

Rudolf

rudolf

Kada ste obikovali dedicu, pozabavite se njegovim vernim prijateljem Rudolfom i nikako ne zaboravite crveni nosić po kome je prepoznatljiv.

Sviđa nam se
Autor
Kako da napravite Deda Mraza i Rudolfa od fondana
Datum
Ime
Deda Mraz i Rudolf od fondana - foto tutorijal
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

10

To da je Koka Kola piće koje bi trebalo konzumirati što manje ili nikako nije nikakva novost, a danas vam odgovaramo na pitanje šta to tačno ispijanje  Koka Kole radi našem ...