Menu 

Ako silno želite da renovirate kuhinju, ali vam kućni budžet to ne dozvoljava možda bi trebalo da razmotrite neke od naših predloga koji vas neće preterano puno koštati, a doneće primetnu razliku u vašoj kuhinji.

Renoviranje nije niti malo jeftin hobi i to je činjenica, ali postoji nekoliko sitnica koje sigurno možete priuštiti, a promena će zasigrno biti vidljiva i to ne samo vama. Evo šta možete da uradite.

Zamenite ručke na kuhinjskim elemtima. Ako ne možete da kupite nove elemente, starima ćete dati sasvim novi izgled samo ako promenite ručkice na elementima i ladicama. Ako vam se čini da je to promena koja se neće ni primetiti onda jednostavno morate probati da se uverite, a sigurno će izaći neuporedivo jeftinije od zamene cele kuhinje ili vrata.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Osvežite podove. Pločice u stanovima napravljenim pre i za vreme 90-ih su obično jako ružne i kuhinju ćete osvežiti samo ako ih prekrijete nekim šarenim linoleumom ili itisonom. Boje odaberite prema ostalim motivima u stanu i samoj kuhinji, a ukoliko su kuhinjski elementi tamni, ili uopšte neke neutralnije boje slobodno si dajte oduška i odaberite linoleum ili itison tolpijih boja. Možete odabrati i linoleum sa motivima upravo pločica.

Zasadite biljke. Svakoj kuhinji su potrebne sveže biljke da bi živnula i zato ako nemate novca za renoviranje, nabavite saksije i zemlju pa zasadite mnoštvo začinskog bilja u vašoj kuhinji. Možete zasaditi neko povrće kome nije potrebno previše mesta da bi raslo kao što su ljute papričice koje pored toga što su veoma zdrave i ukusne, jako su dekorativne.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Poigrajte se detaljima i bojama. Iako je kuhinja namenjena kuvanju i pripremi hrane to nikako ne znači da ne treba da je ukrasite detaljima i živim bojama. Donesite razne ukrasne sitnice, namestite plutajuću policu, na zid stavite poster živih boja, kupite šareno suđe. Ne biste verovali koliko sitnice mogu podići celu prostoriju.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar