Menu 

Da dobro ste pročitali! Postoje aplikacije za vlasnike kućnih ljubimaca koje, kako se navodi u njihovim opisima, vašeg kućnog ljubimca čine sigurnim i srećnim.

Ko bi rekao da je kućnim ljubimcima potrebno nešto više od redovnih šetnji, maženja, malo pažnje i pune posudice za hranu. Prema tvorcima ovih aplikacija očito im je potrebno puno više, a ako baš želite da više pažnje poklanjate vašem ljubimcu mi vam predstavljamo neke od ovih aplikacija.

Prva pomoć za ljubimce

Kao i ljudi, i životinje mogu imati zdravstvenih problema, Pet first aid aplikacija vas uči kako da reagujete ukoliko se vaš ljubimac zagrcne, dobije ogrebotine ili opekotine. Ova aplikacija daće vam sve potrebne informacije kako da olakšate svom ljubimcu. Dostupna je za android i iPhone.

dreamstime_s_1980721

Za putovanja sa ljubimcem

Pet care services je aplikacija koja vam omogućuje da ukoliko putujete sa svojim ljubimcem uz pomoć GPS sistema pronađete najbližu veterinarsku ambulantu, hotele koje dopuštaju kućne ljubimce  kao i pet šopove.

Opasnosti

Pup tox je aplikacija koja vam daje informacije o svim štetnim tvarima koje imaju toksično delovanje za vašeg ljubimca. Na listi se nalazi više od 250 hemikalija i čestih nezgoda od kojih treba da čuvate svog ljubimca. Tamo ćete pronaći na primer koliko je čokolada loša za ljubimca gde ćete moći izračunati, kad unesete težinu psa, količinu i vrstu čokolade koju je pojeo, koliki će biti štetni uticaj.

dreamstime_s_2089916

Imena za kućne ljubimce

Verovali ili ne postoji i aplikacija koja će vam pomoći da lakše date ime vašem kućnom ljubimcu, zove se Pet names i dostupna je za sve android i iPhone uređaje.

Šta mislite, korisno ili gubljenje vremena?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar