Menu 

Imate gomilu magazina i ne želite da ih se odreknete? Ukućani se žale da vaše “štivo” zauzima mnogo prostora? Sa ovim policama, koje možete sami lako napraviti, rešićete problem.

Donosimo vam uputstva kako da napravite 3 jednostavne police za magazine.

1. Ukoliko već nešto slično nemate u podrumu, napravite jednostavan drveni okvir sa 4 daščice i nekoliko eksera. Omotajte oko okvira nekoliko žica ili komada užeta uzdužno jedan do drugog u jednakom razmacima. Žicu ili uže pričvrstite sa strane komadićem čvrstog materijala, drveta ili šperploče.

2. Ova polica je najbolji izbor za one koji imaju ogromne zalihe magazina. Drveni deo na kom stoje magazini (koji liči na vrlo nizak stolić) možete sami napraviti od nekoliko daščica ili iskoristiti neki stari deo nameštaja, koji vam više ne treba. Na svoj novi mini sto stavite magazine jedan preko drugog, na njih stavite jastučić i „opasajte“ ih sa dva kožna remena.

3. Za ovu policu potrebno su vam samo stare lestve. Prefarbajte ih ili uredite u dekupaž stilu i vaš mali retro komad nameštaja je spreman za upotrebu. Magazine prebacite preko lestvi i to je to.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar