Menu 

Knjige su svakako ono što oplemenjuje svaki dom i daje mu toplinu, a pored knjiga lepša dekoracija vam nije potrebna. Ako ne znate kako da uklopite knjige u svoj životni prostor tu smo mi da vam pomognemo.

Najjednostavniji način da dekorišete knjigama jeste da ih poslažete na vaš stočić za kafu. Odaberite one masivnije i složite ih jednu na drugu. Pazite samo da ne pretrpate stočić, ipak funkcionalnost treba da bude ispred dekoracije. Igrajte se bojama, neka boje knjiga odudaraju od ostataka prostorije, to je uvek zanimljivo.

ideje

U standardne police možete doneti malo živosti tako što ćete prostor između dve police popuniti još jednom, ali ovu stavite dijagonalno, i na nju takođe poslažite knjige.

Ako imate mali prostor, a i ne tako mnogo knjiga ova polica je sjajan izbor. Jednostavno jednu deblju, tanju letvu pričvrstite na zid i na nju pričvrstite police (ne prevelike) dovoljne da ne njih možete poslagati knjige. Drvo možete obojiti u neku veselu boju i to je to.

Ako ne žlite da se police previše ističu, stavite ih  ćošak i obojite u boju zida, stećiće se utisak da su knjige zalepljene za zid što je sjajan detalj.

U našoj fotogleriji naći  ćete ideje za veoma neobične i potpuno drugačije police za knjige.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar