Menu 

Ako vam je dosadilo da na plažu vukljate gomilu stvari onda ove godine sami sašijte peškir koji će u isto vreme biti i torba i ležaljka. Zvuči sjajno zar ne?

Ovu fenomenalnu ideju smo pronašli na Diy-enthusiastic blogu i jendostavno smo je morali podeliti sa vama. Možda će vam biti potrebno malo iskustva sa šivenjem, ali ne sumnjamo u vašu spretnost.

torba8

Na blogu kažu da je ovo veoma jednostavan projekat koji će moći obaviti i početnici. Od materijala će vam biti potrebna dva velkia peškira, jastuk i malo šarene tkanine za ukrašavanje.

torba7

Postavite jastuk na vrh peškira i isecite ga tako da bude jednake širine kao i jastuk, ostavite malo sa strana za rub.

torba6

Uzmite drugi peškir i u njega urolajte jastuk, a mali deo peškira u dnu jastuka odrežite, možete ga koristiti za ručke. Sklonite jastuk pa ušijte bočni šav, a zatim početak drugog peškira stavite na mestu gde bi trebalo da bude kraj jastuka i ušijte.

torba5

Od ukrasne tkanine po želji ušijte ukrasne rubove sa obe strane peškira. Umetnite jastuk u džep i ušijte rub, zatim Urolajte peškir oko jastuka tako da dobijete torbu.

 

torba

Kraj peškira neka vam bude poklopac i na njega ušijte mali džep, a od ostatka peškira napravite ručke i prišijte.

torba3

Poklopac možete zatvoriti dugmićima, a možete kupiti i čičak.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Već dugi niz godina se priča o lekovitim svojstvima pčelinjeg otrova za koji se veruje da može olakašati bolove uzrokovane artritisom. Otkrivamo vam više o ovom neobičnom načinu lečenja. Piši! Širi dalje!