Menu 

Ovog Vaskrsa uradite nešto posebno, dajte si truda i jaja ukrasite na savim poseban i nesvakidašnji način. Naša preporuka su izvezena jaja.

Ovu neobičnu ideju pronašli smo na Designsponge blogu i sigurni smo da će vas oduševiti. Naravno ne morate sva jaja ukrašavati na ovaj način, svega nekoliko će biti dovoljno da vaša korpica sa jajima zablista kao nikad pre.

Potreban materijal:

  • Sirova jaja
  • Konac i igle za vezenje
  • Male oštre makazice
  • Mala tanka bušilica za delikatne poslove

Za početak na jajima probušite rupice tako da ispustite unutrašnjost. Nakon toga uzmite malu brusilicu i lagano odsecite zadnju stranu jajeta i lagano izbrusite rubove. Možda vam se čini kao nemoguća misija, ali sa pravim alatom ćete zaista uspeti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nakon što ste napravili veliku rupu na jajetu, tankom bušilicom napravite rupice po celom jajetu, ali pre toga olovkom iscrtajte šablon po kom ćete vesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za kraj vam je preostalo da odabere boje konca i napravite vez na vašim jajima. Budite kreativni koliko god želite, smišljajte nove šare i kombinacije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kako vam se sviđa?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Domaća supa protiv prehlade, med protiv kašlja, šećer protiv štucanja… Je li i vama baka savetovala slične mere opreza? Piši! Širi dalje!