Menu 

Ako još uvijek niste naučili lekciju od prošle godine čeka vas problem zvani zapetljane svjećice za jelku.

Da vam odmah kažemo čudesnog trika nema. Vjerujte nam tražili smo (ako ga vi imate slobdno ga podijelite sa nama). Nećemo vas kritikovati jer svjećice niste spakovali kako treba, već se bacamo na rješavanje problema.

Otpetljavanje

svjećice za jelkuPrvo pronađite utikač i uključite u struju da vidite da li svjećice uopšte rade. (Ne želite da potrošite sate na nepotreban posao). Pogledajte da li su neke svjećice pregorjele, da li će ih trebati zamijeniti. Otpetljavanje počinjete od utikača. Raspteljavajte dio po dio izdvajajući otpetljani dio na stranu ravno ili ga omotavajući oko ruke, veće konzerve ili vješalice (da se ne bi ponovo zapetljale). Najvažnije je da ne vučete i ne trgate kablove i svjećice, jer ćete ih tako samo oštetiti i još više stvar “zamrsiti”. Ako nemate strpljena prepustite posao nekom drugom.

Kada ste ih otpetljali ne slažite ih na gomilu, već razvucite po kući i uključite još jednom da pribilježite svjećice koje su pregorjele i da ih zamijenite. Sada ste spremni za kićenje.

Pakovanje

Kada prođu praznici zapamtite da svjećice zapakujete kako treba da ne biste ponovo imali isti problem. Najbolje je da ih namotavate oko konzerve, komada kartona ili oko vješalice. A kuglice za jelku vratite u njihove originalne kutije ili poredajte u kartone za jaja. Srećni praznici!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Spadate li u tip ljudi koji se ni na odmoru ne odvajaju od svojih profila na društvenim mrežama, obaveštavate li pratioce na tviteru o tome kako uživate na odmoru ili zaista uživate?