Menu 

Ako ove godine za zimske praznike želite potpuno drugačije i nesvakidašnje ukrase LifePress magazin je tu da vam donese mnoštvo sjajnih ideja, a među njih spada i ova neobična novogodišnja jelka.

Mnogo je razloga zbog kojih biste kuću mogli ukrasiti ovom jelkom: ne želite živu biljku seći samo radi nekoliko dana praznika, veštačke vam deluju previše veštački, imate malu decu ili kućne ljubimce koji uporno ruše vašu jelkicu. Na SolandRachel blogu pronašli smo sjajno rešenje, zidnu jelku od platna.

Sve što vam je potrebno jesu platna zelene i raznih drugih boja i oblika i makaze.

Od većeg komada tamnozelenog platna izrežite oblik jelke i zalepite je na zid u dnevnoj sobi ili nekoj drugoj prostoriji vašeg doma gde želite da stoji.

jelka

Od šarenih komada tkanine izrezujte kugle, zvezdice, pahulje, sijalice i sve ono što jednu običnu jelku čini novogodišnjom i sve nalepite na vašu jelku od platna.

Na samo dno možete staviti četvrtaste oblike od platna koji će predstavljati poklone i to je to!

Nema iglica po celoj kući i bojazni da bi se jelka mogla na nekoga srušiti.

Kako vam se sviđa ova ideja?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Čim vas nešto zaboli vi posežete za analgeticima, jer ne verujete u kućne pripravke protiv bolova? Probajte naše predloge sledeći put kad vas zaboli glava i uvereni smo da ćete zaboraviti na tablete. Piši!