Menu 

Otkako je počela pretpraznična euforija zaista se trudimo da vam pronađemo što zanimljivije praznične dekoracije koje možete napraviti sami, ali ova koju vam danas predstavljamo nam je nekako posebno lepa.

Radi se o ukrasnom vencu za vrata napravljenom od, nećete verovati, rolni toalet papira. Elegnatno i više nego kreativno. Ideju smo pronašli na mađarskom Kiflieslevendula blogu.

Sve što vam je potrebno za ovaj venac su rolne toalet papira, zelena boja u spreju, crvene perlice, makaze i lepak.

venac

Svaku rolnu tolet papira obojite u tamnije zelenu boju, sa vanjske i unutrašnje strane pa ostavite da se osuše. Kad se boja osušila svaku rolnu malo spljpoštite i isecite na pet jednakih komada. Svaki komad predstavljaće jednu laticu. Pet latica lepite jednu za drugu tako da formiraju cvet (kao na slici).

venac2

Nakon što ste napravili puno cvetova lepite ih jedan za drugi tako da formiraju krug i ostavite da se lepak osuši. Napravite dva kruga jedan malo veći drugi malo manji. Preko prvog kruga cvetova nalepite još jedan samo malo manji.

venac3

Cvetove na gornjem vencu ukrasite crvenim perlicama koji će dati onaj posebni praznični dašak.

venac4

Sviđa li se i vama isto koliko se nama svidelo?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Osvežite vašu kožu, ubrzajte metabolizam i smirite stomak, jednostavnim receptom za najzdraviji šejk, koji možete popiti po buđenju. Piši! Širi dalje!