Menu 

Ovo je ideja koju ne smete preskočiti ovog Uskrsa. Uskršnje svetiljke možete napraviti za par minuta, a morate priznati da su fenomenalne.

Uskršnja dekoracija nas opčinjava već danima, a mnoštvo ideja pronalazimo kod raznih kreativnih blogera. Ove svetiljke su nešto što morate imati za predstojeći praznik. Ideju smo pozajmili sa bloga Tupelocreative, gde napominju da ipak budete oprezni da svetiljke ne ostavljate upaljene bez nadzora, jer su svećice, ipak, “upakovane” u plastična jaja.

Potreban materijal:

  • Plastična jaja (u zavisnosti koliko imate svećica)
  • Svećice, novogodišnje, obične
  • Bušilica i burgije
  • Komad drveta (da zaštite površine prilikom bušenja)

Prvo proverite svetiljke da li su ispravne (čak i ako ste kupili nove). Jaja rastavite. Napravite dve manje rupice za ventilaciju i izbušite jednu veću da biste napravili otvor za svećicu. Ponovite sa ostalim jajima. (Imajte na umu da će možda neka pući, pa pripremite više jaja nego što vam je potrebno).

uskrsnje svetiljke 2

Ugurajte svećice u rupice na jajima (pričvrstite ih žicom ili selotejpom, ako je potrebno). Sastavite jaja ponovo, obesite svećice iznad stola ili u dvorištu i uključite.

uskrsnje svetiljke 6

Zar ne izgledaju divno?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Okružena ljudima koji rade i po 15 sati dnevno, susrećem se sa mnogim njihovim boljkama koje takav život nosi. Stres, pad imuniteta, alergije, umor… Piši! Širi dalje!