Menu 

Ako želite ovog Uskrsa da obradujete klince posebnim poklonom odaberite ovaj paketić – zečeve punjene bombonama.

Ovi zečevi, za koje smo ideju pronašli na blogu Livelaughrowe punjeni su posebnim mekanim materijalom, ali mi predlažemo nešto bolje – napunite ih bombonima i mini čokoladnim jajima za specijalni vaskršnji poklončić.

Potreban materijal:

  • Komad tkanine po želji
  • Igla i konac
  • Komadići tkanine u boji ili ukrasne trakice
  • Crni konac (ili dugmići) za oči
  • Bombone, čokolade i drugi sitni slatkiši

punjeni zecevi 2

Od taknine izrežite po dva komada (za dva zeca) kao na fotografijama – sa ušima. Jedan deo taknine ukrasite tako što ćete zecu napraviti lice. Umesto očiju ušijte dva “x-a” (ili prišijte po dva dugmića), na mesto nosa zalepite ili prišijte sitni trokutić i pričvrstite mašnicu (koju ste napravili od trakice) ispod nosa ili na uvetu.

punjeni zecevi 3

Sada spojite dva komada tkanine iglom i koncem (nije potrebno da porubljujete tkaninu niti da je izvratite). Na dnu glave ostavite otvor za slatkiše. Ubacite što više slatkiša, a da bi zečevi izgledali pufnasti možete sa slatkišima ubaciti i malo vate. Otvor ili ušijte ili napravite mali džep, koji će deca moći otvoriti da bi izvadila slatkiše.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Svi ljudi na svetu bol doživljavaju na potpuno drugačije načine, ali vaše misli i stav po pitanju boli ima važniju ulogu nego što ste vi sigurno mislili. Pročitajte kako da zavarate mozak da bol...