Menu 

Kao i svake godine do sad YouTube bio je pretrpan klipovima koji su za kratko vreme postigli milionske preglede, koji su nas nasmejali, rastužili, zamislili. Mi smo za vas napravili selekciju od 10 najgledanijih i najviše deljenih klipova sa YouTube-a.

Krećemo od 10. prema prvom mestu.

Kako je biti žena u New Yorku

Ovaj video je dokazao i pokazao da za ženu nije sigurno da sama šeta ulicama grada kao što je Njujork.

Goku vs Superman

Ova rep pesma do sada je skupila preko 40 miliona pregleda, ako niste do sad obavezno proverite zašto je to tako.

Napad đavolje bebe

Reč je o skrivenoj kameri koju je do sad pogledao neverovatan broj ljudi. radi se o kolicima koja stoje na sred ulice iz kojih se čuje plač bebe. Kada prolaznik priđe kolicima, npadne ih beba zastrašujućeg izgleda.

Pseća ljubav – reklama za Budweiser pivo

Reklama koja će otopiti i ona najtvrđa srca, a prikazuje prijateljsku ljubav između konja i psa. Sigurni smo da ćete je pogledati više od jednom.

Bars & Melody

Dečaci koji su svojom pesmom u talent show-u Britain’s got talent sve pristutne ostavili bez daha i to s razlogom. njihova pesma govori o međuvršnjačkom zlostavljanju i zaista tera na razmišljanje.

iPhone 6 test

Jedan od očekivanijih gedžeta ove godine, svakako je bio najnoviji model iPhone 6 i zato ni malo ne čudi što je test izdržljivosti ovog telefona pregledalo blizu 60 miliona ljudi.

Glas Italije

Ona je časna sestra koje je pobedila u italijanskoj inačici talent showa The Voice. Pobrala je velike simpatije gledalaca širom sveta.

Prvi poljubac

Dvadeset parova koji se sreću prvi put u životu i njihov prvi poljubac zabeležen okom kamere je na trećem mestu ove liste pogledalo je preko 95 milona ljudi. Čak i nakon što je otkriveno daje reč o marketingu mnogi su video opisali kao nežan, iskren i pomalo neugodan.

Nike reklama

Nike je i ovoga puta za promociju svojih proizvoda okupio neke od najvećih zvezda fudbala i upravo tu njihovu reklamu pogledalo je blizu 100 miliona gledalaca što je svrstava na drugo mesto najgledanijih klipova 2014. godine.

Paukopas

 

Verovali ili ne video na koji se najviše klikalo ove godine je onaj koji prikazuje psa prerušenog u pauka, a trenutno ga je videlo čak 116.461.174 korisnika YouTube servisa.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar