Menu 

Kamenje u bubrezima može biti veoma neugodna i bolna pojava, a dobra stvar je što postoji mnoštvo prirodnih lekova pomoću kojih taj problem možete rešiti.

Bubrežni kamenci su kristalne agregacije rastopljenih minerala u urinu koji se obično formiraju unutar bubrega ili bešike i uzrokuju veoma jaku bol kada prolaze kroz njih. Simptomi koji upućuju na postojanje kamenca su na žalost, obično jaka bol, a dok se bol ne javi drugih simptoma gotovo da i nema.

Bol se može pojaviti u donjem delu stomaka i preponama, u leđima i ispod rebara. Pored bolova može se pojaviti učestala potreba za mokrenjem, jak miris urina, promjena boje urina te mučnina kao i bol za vreme mokrenja.

Jedan od najefektnijih prirodnih lekova za kamenje u bubrezima, koji se koristi preko 300 godina je mešavina maslinovog ulja i limunovog soka.

http://www.dreamstime.com/stock-image-olive-oil-lemon-image13369331

Tretman sa limunovim sokom i maslinovim uljem

Kad je ovaj tretman u pitanju njega su probali mnogi širom planete Zemlje i potvrdili su njegovu učinkovitost.

Sve što treba da uradite jeste da pomešate 0,25 ml sveže ceđenog limunovog soka sa istom količinom maslinovog ulja i popijete pa zalijete sa popriličnom količinom vode.

Ovu mešavinu pijte 2-3 puta tokom dana sve dok kamenac ne izađe iz bubrega, a za to je potrebno obično 1-3 dana.

Dok tretman traje piškite na gustu gazu tako da vidite da li je kamenac izišao ili nije.

Članak
Naslov
Maslinovo ulje i limunov sok protiv kamenja u bubregu
Opis
Kamenje u bubrezima može biti veoma neugodna i bolna pojava, a dobra stvar je što postoji mnoštvo prirodnih lekova pomoću kojih taj problem možete rešiti.
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar