Menu 

Ivan Kralj
Autor:

Jedno istraživanje pokazalo je da po dolasku u hotel najviše volimo da skačemo po krevetu, gledamo kanale za odrasle i preturamo po kupatilu. Istraživanje koje je sproveo portal “Hotels.com” ispitalo je navike gostiju pri ulasku u novu hotelsku sobu. Spustili ste kofere, skinuli jaknu, zaključali vrata – šta sad?

Razlike u polovima i ovde su očigledne. Žene će najpre proveriti šta ima u kupatilu od “mini” kozmetike, da li su tu šampon, pena za tuširanje, mali sapun ili četkica za zube. Muškarci će uzeti daljinski i proveriti koji kanali za odrasle su u ponudi.

Od muških gostiju, 19 odsto priznaje da ovo prvo uradi, ali ni lepši pol ne zaostaje – 15 odsto žena takođe će pogledati ponudu erotskih ili pornografskih programa.

Omiljena aktivnost oba pola je gledanje kroz prozor hotelske sobe. Čak 54 odsto žena, odnosno 47 odsto muškaraca kažu da im je zadovoljstvo da gledaju nepoznatu panoramu iz čiste, uredne sobe.

Nakon što ste se iskakali i izđipali po krevetu u sobi (15 odsto), overićete i ostatak hotela. Od muških ispitanika, 13 odsto će otići u teretanu ili na bazen, za šta se izjasnilo i 16 odsto žena.

Zanimljivo je da će pripadnice lepšeg pola prve posegnuti za flašicama u mini-baru, ako ga ima. To će uraditi 11 odsto njih, u poređenju sa samo osam odsto muškaraca. Jedna u deset žena odmah će otići i u hotelski WC da obavi nuždu, što će uraditi samo osam odsto muškaraca.

“Očigledno je da muškarci i žene imaju veoma različitu listu prioriteta pri dolasku u hotel”, rekla je Kejt Hopkraft iz uprave sajta “Hotels.com”.

Anketa je utvrdila i šta nam daje najveću dozu adrenalina pri polasku na novo putovanje. Tu je pobedu odnelo ukrcavanje u avion (48%), a na drugom mestu je ulazak u novu hotelsku sobu. Pri pakovanju će se ozbiljno uzbuditi samo 38 odsto ispitanih.

Mondo.rs

Piši!
Širi dalje!

2 komentara
  1. Petrovic Zoran
  2. Jasmina B. Ilić

    naputovah se po svetu, al ove tri navedene stvari ne radim. pogledam kupatilo, da, da ne bude strokavo, da vise strujni kablovi, i odvaljene plocice – to mi se ne bi dopalo. ali…nista od navedenog.

Zdravlje

Razvojni put svake žene propraćen je dobitkom menstruacije, a od tog trenutka i gomilom pitanja koja nas muče, a vezana su za ovu pojavu. Mi vam danas na neka od njih odgovaramo.