Menu 

Šta uraditi onda kad shvatite da vam je stanarina previsoka, da vam se ceo život vrti oko vraćanja dugova, kredita i karijere? Možda da sledite primer ovog neobičnog para koji je ostavio sve i svoju svakodnevicu zamenio cestom i kućom na točokovima.

Jenna i Guillame su neobičan mladi par koji je odlučio da zaboravi na užurbani život, karijeru i plaćanje previsokih računa za stan u kome su malo boravili i posvete se svojim snovima, ona pisanju, a on fotografiji.

Slučajno su naišli na jednu malu kućicu koju su renovirali, sredili prema svom ukusu, napravili je neverovatno funkcionalnom i na kraju joj dodali i točkove tako da ne bi bili vezani za jedno mesto već da bi svoju kuću uvek mogli voziti sa sobom.

kuća1

Odlučili su da krenu na proputovanje Severnom Amerikom i da tokom te avanture beleže sve ono sa čim se na tom putu susretnu, Jenna utiske beleži rečima, a Guillame fotografijama. U poslednjih šest meseci prešli su neverovatnih 10.000 kilometara doživeli mnoge avanture, sreli puno zanimljivih ljudi, ali njiov put još uvek nije gotov.

Pogledajte samo neke od sjajnih fotografija koje su zabeležili.

kuća2

kuća3

kuća4

kuća5

kuća6

kuća7

kuća8

Izvor: Boredpanda

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar